Sale! -15%
    Charge-Pak (1 elektro...
    203,15 € 239,00 €

Over Eurodist

U bent op zoek naar een specialist in EHBO-kits die u reglementaire kits kan leveren die zijn aangepast aan de sector waarin u actief bent, dan is Eurodist ongetwijfeld de partner van uw keuze. Een uitgebreid gamma van EHBO-kits / EHBO-Koffer (HorecaWerfKantoor - ...) voldoet zeker aan uw noden. Als dit toch niet het geval is, opteer dan voor een EHBO-kit “op maat” die wordt uitgewerkt volgens uw risico’s....

Ontdek ook ons gamma van semi- en volautomatische externe defibrillators en alle bijbehorende accessoires (kasten, verbruiksgoederen, signalisatie). Al onze defibrillators zijn goedgekeurd door de FDA (Food and Drugs Administration) en respecteren nauwgezet de geldige Europese normen. Als u een defibrillator koopt bij Eurodist, bent u gegarandeerd in orde met de wettelijke verplichtingen in België.

Ten slotte is Eurodist ook specialist in verzorgingsmateriaal (verbanden, stoten, brandwonden) en in dringende eerste hulp (knevelverband, tassen, spalken, ...) en hygiëne (Verspreider, verbanden ...), Brand (brandblussers, blusdeken auto & lithium...)

Als u in onze winkel niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om onze commerciële dienst te contacteren (+32 67 63 49 90 of info@eurodist.be)

Lees verder

Ze vertrouwen op ons

Croix Rouge de Belgique
Police federale
ING
Interparking
West
Aeroport de Charleroi
Group 4S
Schindler
Fluxys
Infrabel
Mediamarkt
Croix Rouge de Belgique
Police federale
ING
Interparking
West
Aeroport de Charleroi
Group 4S
Schindler
Fluxys
Infrabel
Mediamarkt