Ambu Man torso wireless

2 899,00 € excl. btw

3 507,79 € incl. btw

07516
De Ambu Man W torso heeft weliswaar dezelfde naam als zijn voorganger, maar door de vernieuwingen mogen we zeker van een geheel vernieuwde pop spreken. De Ambu Man W is een oefenpop met volwassen afmetingen.

payments Eurodist

Trainen in een realistische omgeving

De Ambu Man W (wireless, draadloos) modellen zijn uitgerust met een mechanisch controle instrument evenals de Ambu Mannekin Management Module. Deze module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. De installatie van extra software of overige besturingssystemen komen hierbij dus de vervallen. Doordat er geen draden of kabels benodigd zijn bij het gebruik, kan worden getraind in een realistische omgeving. Dit heeft een grote invloed op de mate van vrijheid tijdens de training.

Extra mogelijkheden door draadloze verbinding

De nieuwe module van Ambu biedt een extra mogelijk om tijdens trainingen geluidsbestanden af te laten spelen zoals de ademhaling. Daarnaast kunnen diverse incidenten toegevoegd worden aan de reanimatiecursus, bijvoorbeeld 112 bellen of hoofd kantelen. Het Ambu Mannekin Management systeem is onafhankelijk te gebruiken (Windows, Apple, Android, IOS, Ubuntu en Linux) en werkt in iedere webbrowser (Internet Explorerd, Chrome, IE, Safari en Firefox). De module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de cursus en maakt het mogelijk data en informatie van de cursussen te bewaren en verzamelen.

Eigenschappen:

Ambu’s uniek, hygiënisch systeem

Luchtwegopening door head tilt, chin lift of jaw trust techniek

Intubatie mogelijkheid

Trainen op verschillende soorten lichaamsbouw door viariabele borstkas stijfheid

Pols/hartslag kan handmatig worden weergegeven

Pols/hartslag wordt automatisch weergegeven bij cerrecte hartmassage

Resultaten ventilatievolume, borstcompressies in mm, opblazen van de maag en onjuiste handpositie af te lezen op mechanisch controle instrument

Draadloze verbinding met de computer, tablet of telefoon


Merk Ambu
Lichaamsdeel Borst voor hele lichaam

Related Products